FAQ

WELKOM OP ONZE FREQUENTLY ASKED QUESTIONS PAGINA:

Of u nu vragen heeft over onze producten, ons retourbeleid, onze leveringsopties of iets anders, we zijn hier om u te helpen. Ons vriendelijke en deskundige klantenserviceteam staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van een weloverwogen aankoopbeslissing. We hebben ons best gedaan om de meest gestelde vragen te beantwoorden, maar als u toch nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ja, wij nemen de veiligheid van onze viervoeters zeer serieus en al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn voor honden en katten.

Ja, onze producten zijn geschikt voor honden en katten van alle rassen en maten. We hebben een breed scala aan producten om aan de verschillende behoeften van verschillende rassen te voldoen.  

U kunt onze producten gemakkelijk bestellen via onze website. Kies de producten die u wilt kopen, voeg het toe aan uw winkelmandje en volg de eenvoudige stappen om uw bestelling te plaatsen.

Wij accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, PayPal, iDEAL, en bankoverschrijvingen.

Wij verzenden onze producten via de reguliere post of een koeriersdienst, afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw bestelling. Verzendkosten worden berekend op basis van uw locatie en de grootte van uw bestelling.

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden. U ontvangt een verzendbevestiging per e-mail zodra uw bestelling is verzonden.