WIE ZIJN WIJ?


Welkom bij Animal Boulevard , dé groothandel in de leukste honden- en kattenaccessoires van België! Wij zijn er trots op dat we het leven van duizenden huisdieren binnen Europa een stukje beter maken.  Wij bieden hoogwaardige honden- en kattenaccessoires aan die gegarandeerd staarten doen kwispelen en kattenpootjes doen spinnen.

Ons magazijn is gevuld met de nieuwste en meest trendy producten, van zachte hondenkussens tot krabpalen die elke kat zal waarderen. We zijn zo enthousiast over onze producten dat we zelfs de katten en honden van ons personeel hebben omgedoopt tot 'officiële testers'.

Bij Animal Boulevard begrijpen we dat huisdierproducten niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook visueel aantrekkelijk. Daarom besteden we veel aandacht aan het ontwerp en de esthetiek van elk product dat we maken. We geloven dat huisdieren een belangrijk onderdeel zijn van het leven van onze klanten, en onze producten zijn ontworpen om de band tussen huisdier en eigenaar te versterken.

We geloven dat kwaliteit belangrijk is, daarom werken we alleen met de beste leveranciers en merken. We zijn er trots op dat we een breed scala aan producten kunnen aanbieden, van betaalbare basisartikelen tot luxe accessoires die je huisdieren doen stralen. 


Van kleurrijke halsbanden en leibanden tot knusse manden en speeltjes, wij hebben alles wat jouw bedrijf nodig heeft om huisdieren gelukkig te houden.

Onze accessoires zijn gemaakt met liefde en oog voor detail. Wij zijn toegewijd aan het bieden van producten van de hoogste kwaliteit die zowel functioneel als stijlvol zijn. Bij Animal Boulevard begrijpen we dat huisdieren een belangrijk onderdeel zijn van het gezin en we streven ernaar om hen te voorzien van de beste zorg en aandacht die ze verdienen.

Vanaf het begin hebben we ons gericht op het werken met de beste leveranciers om materialen te sourcen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook veilig voor huisdieren. We begrijpen dat huisdieren niet alleen onze metgezellen zijn, maar ook deel uitmaken van onze families. Onze producten zijn ontworpen met de veiligheid en het welzijn van huisdieren als onze hoogste prioriteit.

Als groothandel zijn we er niet alleen voor de huisdieren, maar ook voor onze klanten. We bieden een uitstekende klantenservice en ondersteuning, zodat u altijd de beste ervaring heeft bij het samenwerken met Animal Boulevard.


MISSIE & VISIE

MISSIE

Bij Animal Boulevard zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige honden- en kattenaccessoires aan onze klanten over de hele wereld. We willen bijdragen aan het welzijn van huisdieren door het aanbieden van producten die zorgen voor meer comfort, veiligheid en plezier. Onze missie is om het leven van huisdieren te verbeteren en hun eigenaren te helpen bij het vinden van de juiste producten voor hun huisdieren.VISIE

Onze visie is om de toonaangevende groothandel te zijn voor honden- en kattenaccessoires in België en daarbuiten. We willen ons assortiment blijven uitbreiden met nieuwe, innovatieve en trendy producten, die bijdragen aan het welzijn van huisdieren en hun eigenaren. We willen een betrouwbare partner zijn voor onze klanten en hen voorzien van uitstekende service en ondersteuning. Bij Animal Boulevard geloven we dat elke huisdiereigenaar de beste accessoires verdient voor hun geliefde huisdieren.


MERKEN DIE WIJ VERDELEN

Animal Boulevard biedt een breed scala aan merken en producten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Naast ons eigen merk, verkopen wij ook andere gerenommeerde merken die u zullen bevallen.

Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten